Visar Shala-Medalist i shumëfishtë në Jiu Jitcu ON AIR RTK-RADIO 13.02.2020

by: Behare Bajraktari

Soundcloud Downloader

More from Behare Bajraktari

Niki Musolli & Aulonë Nuhiu - Shfaqaja e baletit Andrra         ON AIR RTK RADIO 12.09.2019
Niki Musolli & Aulonë Nuhiu - Shfaqaja e baletit Andrra ON AIR RTK RADIO 12.09.2019
Arthur Kuggeleyn & Nik Musolli - Pristine Conditions    ON ARI RTK-RADIO       09.05.2019
Arthur Kuggeleyn & Nik Musolli - Pristine Conditions ON ARI RTK-RADIO 09.05.2019
Visar Shala-Medalist i shumëfishtë në Jiu Jitcu         ON AIR RTK-RADIO     13.02.2020
Visar Shala-Medalist i shumëfishtë në Jiu Jitcu ON AIR RTK-RADIO 13.02.2020
Florie Bajoku- Aktore dhe aktiviste e shoqërisë civile        ON AIR RTK-RADIO   11.06.2020
Florie Bajoku- Aktore dhe aktiviste e shoqërisë civile ON AIR RTK-RADIO 11.06.2020