DJ Rabies Artwork Image

DJ Rabies

Ik draai sinds 1995 house en clubclassics, oldschool rave en techno op feesten in Noord Nederland met hier en daar een uitschieter in de Randstad. Ik draai van oud naar nieuw, van zacht naar hard, van langzaam naar snel. Vierkante beats, breakbeats, alles zolang het maar dansbaar is met een classic house gevoel. Ik heb een staat van dienst van 25 jaar als dj op housefeesten. Plaatsen waar ik de afgelopen jaren heb gedraaid : Paradiso Amsterdam, Thuishaven Amsterdam, Studio 80 Amsterdam, Paradigm Groningen, Wooferland & The Beginning, Paradigm Festival, Outdoor Stereo Hoorn, Summer of Love, Heavenly Outdoor, Welcome to the Village, ORKZ Groningen en heel veel meer. Daarnaast ben ik sinds het begin een van de huis dj's van het roemruchte Play! Festival. Luister hier lekker naar mijn mixen, veelal opnames van feesten. Mocht je mij willen boeken stuur dan een berichtje.

Recent Mixes