• Home
  • keyboard_arrow_right Mixcloud
  • keyboard_arrow_rightPodcasts
  • keyboard_arrow_right Dj Antoine disco danceclassics yearmix 2013
play_arrow

Mixcloud

Dj Antoine disco danceclassics yearmix 2013

Antoine Hobbelen June 2, 2020


Background
share close
Deze mix is gemaakt op de trip naar athene toe, op de terugweg met de boot kwamen we vast te zitten. Normaal doen we 27 uur varen maar nu was dat 37. Ik was begonnen aan de 10 minutenmix voor zaanstad radio,maar omdat ik mij verveelde was ik doorgegaan met het gevolg, ik kwam tracks te kort. Had wel genoeg bij maar ik was begonnen op 114 bpm. Dus ik moest een speciale grid aan maken om lager te kunnen beginnen, en gelukt. Het andere probleem was deze mix is gemaakt op een heel licht laptopje,zo gauw als ik 3 platen tegelijk liep lopen liep dat ding vast,was echt hinderlijk. Maar ja je moet wat over hebben voor je hobby. Ik hoop dat jullie de mix bevalt..Over een 2 weken komt de jaarmix 2013 online Groeten van Dj Antoine.
Mixed By Dj Antoine Hobbelen
The Mix will be broadcasted on 28 december 2013 At 20:00 PM
If there are radio stations how want broadcasting the mix please lett me know something.
https://soundcloud.com/antoine-hobbelen/dj-antoine-disco

Tagged as: , , , , .

Download now: Dj Antoine disco danceclassics yearmix 2013

file_download Download

Rate it
Previous episode
Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *